Creative Solutions

Rólunk bövebben

A 2005-ben alapított Creative Solutions cég,  weboldalak fejlesztésére specializálódott nagy , kis-és középvállalkozások , magánszemélyek , szervezetek és mások számára, de elsősorban az e-kereskedelmi ágazatra kiéleződve. Odafigyelünk ügyfeleink kéréseire meg óhajaira, és innovatív ill. kreatív ezsközökkel érjük el azt, amit megálmodott az elején. Célunk egy olyan weboldal létrehozása, amely funkcionalitásban, mint navigáció és interaktivitás, intuitív, színvilágban és megjelenésben meg sikeres és robusztus élményt nyújt.

Az internet lévén a Föld talán leggyorsabban fejlődő és változó ágazata, mindig a legújabb technológiára és megoldásokra igyekszünk alapozni, ügyelve arra, hogy picit régebbi böngészőkben illetve újabban már mobil eszközökön is egy jól működö megoldást kínáljunk.

Creative SolutionsA Creative Solutions néhány előnye:

“A kreativitás nem azt jelenti, hogy megtalálj valamit, hanem hogy továbbfejleszd miután rátaláltál.”
James Russell Lowell

Munkamappa

Weboldalak és projektek

“Alkotni annyi, mint áttörni a hétköznapit és rábukkanni a csodára.”
Bill Moyers

Webshop és online üzlet

Csomagok

Kezdj el értékesíteni online. Akár ma!

Akár egy egyszerű webshopot vagy egy online képviseletet szeretne meglévő boltjának, a megvalósítás és eredmény típusától függően, három csomag áll rendelkezésére. Annyit mindenképp előre leszögezünk, hogy a feltüntetett összegek mindössze irányárak és változhatnak, ezért arra kérjük elemezze az ajánlatot, vesse össze jelenlegi terveivel, majd használja bizalommal az “Ez érdekel” gombot. Természetesen teljesen személyreszabott ajánlatról is beszélhetünk, ezügyben töltse ki a Kapcsolat oldalon található ürlapot, kiemelve szándékát.

Creative Solutions* Minden esetben a tartalmat képező szövegeket és képeket az ügyfél biztosítsa.

Prestashop funkció és jellemző lista: dinamikus katalógus, excelből való importálás (XLS állomány), termék állapot és referencia kód, wishlist, hírlevél, termék jellemzők és kombinációk, legjobb termék, letiltható termékek, baráti ajánló modul, “mások által vásárolt termékek” illetve “termékek ugyanebből a kategóriából” modulok, promóciók és árleszállítások, virtuális és letölthető termékek, termékcsomagok, termék és jellemző cimkefelhő, termék és jellemző szűrő, instant gyorskereső, leltár és készlet adminisztráció, több webshop kezelési lehetősége egy felületről (multistore), korlátlan nyelv és pénznem lehetőség, beszállítók, gyártók, futárok, többféle fizetési lehetőség, automatikus számlázás, részletes képnagyítás, korlátlan képfeltöltési lehetőség, képek vízjellel való védése, email értesítések stb. stb. stb.

Itt tudhatsz meg több részletet: www.prestashop.com

“A kreativitás lelkesedésünk természetes kiterjesztése.”
Earl Nightingale

Tudnivalók

Gyakori kérdések

“A kreativitás nem menekülés a fegyelemből, hanem egy fegyelemmel kisért menekülés.”
Jerry Hirschberg

Creative Solutions

Kapcsolat

Ha bővebb információra van szüksége vagy javaslattal szolgálna a termékeinkkel ill. szolgáltatásainkkal kapcsolatban, töltse ki az alábbi űrlapot és a lehető legrövidebb időn belül visszajelzünk a megadott telefonszámon vagy email címen.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (mobil vagy vezetékes)

Webshop csomag

Tárgy

Üzenet

captcha
Írd be a fenti karaktersort az alábbi mezőbe


S.C. Creative Solutions S.R.L.
Webdesign és webfejlesztés, online áruházakra és webshopokra éleződve
Alapítva: 2005, Marosvásárhely
office … (at) … creative-designs … (dot) … ro